Welkom op Bally Bingo Specials from Holland
Copyright © 2009 by Coos  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: ballybingo@live.nl
Click flag for English
Een aparte Silver Sails
2 originele Silver Sails bingokasten die in het afgelopen jaar zijn gerestaureerd maar die in de basis bepaalde verschillen vertonen die eigenlijk niet zouden kunnen terwijl beide kasten ooit door Bally wel met deze verschillen nieuw zijn geleverd !
Het laat zien dat er bepaalde kasten nog nieuw gemaakt werden nadat de kast al uit produktie was Wat opvalt is dat een kast origineel is uitgevoerd met een dubbele muntinworp terwijl deze uitbreiding pas vele jaren later is ingevoerd. Ook heeft deze bingo een groter deurtje en zitten de knoppen op een niet gebruikelijke plaats. Dit alles om het mogelijk te maken de kast uit te rusten met een dubbele geldinworp om verschillende soorten munten te kunnen accepteren.
bakSS01
coindoorSS01
bakSS04
kopSS02
kopSS01
silver-sails-01
verschil
ss201
ss202
ss203
ss204
ss205
ss206
Deze ´normale´ Silver Sails is in zijn leven al een keer door de exploitant opgeknapt en is toen voorzien van bruine verf met zwarte stippen. Het gebeurde vroeger vaak dat een populaire bingo werd opgeknapt om nog meer aan de kast te kunnen verdienen en je ziet dan vaak dat een kast simpel bruin werd gemaakt en dat helaas de originele tekening verdween. Omdat de exploitant vaak al zijn kasten hetzelfde uiterlijk gaf is het voor ons nu leuk om te zien hoe ze met hun kasten omgingen want er zijn bepaalde kasten die we graag tegenkomen met nieuwe herbeschilderingen omdat we inmiddels weten dat sommige zeer zuinig op hun kasten waren en daardoor voor ons ´simpel´ en goed project om te restaureren.
Hier onder een Silver Sails met dubbele muntinworp en deze kast was in de kleuren geschilderd van een Miss America ´75  wat veel gebeurde vroeger want de Miss America kasten waren zo populair dat er alleen om deze kasten werd gevraagd en dan waren er altijd exploitanten die slim wilde zijn en gewoon de rest van hun kasten schilderde in de kleuren van de Miss America ´75 om zo hier ook nog een graantje mee te pakken. Na het verwijderen van het ijzerwerk kwamen nog de originele kleuren van de Silver Sail te voorschijn en inmiddels is de kast weer in zijn originele staat gerestaureerd en weer klaar voor nog jaren speelplezier.
masupreme3