Welkom op Bally Bingo Specials from Holland
Copyright 2009 by Coos    All Rights reserved    E-Mail: ballybingo@live.nl
Click flag for English
Eind Mei kreeg ik een tip van Frans Pilger dat er op een website wat afbeeldingen stonden van een paar Bingo's, het was een fotoalbum gemaakt door een man uit Zweden en op een van de foto was een Magic Ring te zien ( een van de moeilijkst vindbare kasten)  ook stonden er nog afbeeldingen van een Big Wheel bij . Omdat de Magic Ring altijd een kast is geweest die ik graag wilde bezitten heb ik een mail gestuurd met de vraag of de bingo's te koop waren. Ik kreeg te horen dat hij ze graag wilde verkopen want ze stonden bij hem al lang in opslag nadat hij 10 jaar geleden zijn antiekwinkel in Stockholm moest sluiten. En dat er in Zweden geen mensen voor zijn te vinden. De deal voor de Magic Ring en 2 Big Wheels was dan ook snel rond en hij stelde ook nog voor al zijn bingokasten over te nemen maar de rest waren voor mij geen interessante types dus dat wilde ik niet.Toen kwam ik er achter dat de kasten boven in zweden stonden opgeslagen en dat was meer als 1700 kilometer bij mij vandaan dus heen en weer gauw een 3500 km. Zelf ophalen bleek al snel voor mij geen optie en ben toen op zoek gegaan naar een transporteur.
De 3 bingokasten bij mij voor de deur.
Bingokasten uit Zweden
De foto's die ik zag toen ik op Zweedse site keek.
Transport regelen vanuit het noorden van Zweden viel in eerste instantie niet mee, het was wel mogelijk maar de kosten hiervan overtroffen dan ruimschoots de prijs van de kasten en het blijft een hobby dus dat werd te gek. na veel speurwerk op het internet kwam ik op een verhuis-forum waar een onderwerp ging over het transporteren van spullen uit Zweden naar Nederland. Een reaktie was van iemand die schreef dat hij maandelijks een rit maakte van Zweden naar Spanje en dat hij ook wel Nederland aandeed. Heb de man een mail geschreven met daarin de uitleg van vervoer, kreeg hier antwoord op dat hij toevallig niet ver (80km) van de opslag woonde waar de kasten stonden en dat hij wel voor een schappelijke prijs de 3 Bingokasten naar mij toe wilde brengen en na een paar spannende weken verscheen de vrachtwagen met mijn 3 nieuwe aanwinsten.   
Aangezien ik op het ogenblik al een Magic Ring van Frans Pilger heb te logeren en ook zelf al een Big Wheel in mijn collectie heb staan zijn de kasten voor nu maar even weggezet wachtend op hun beurt voor restauratie.
masupreme3